Denti DigiLab– digitális fogtechnikai laboratórium

Örömmel tájékoztatjuk a jelenlegi és leendő Denti implantátumokat használó fogorvos, implantológus partnereinket, hogy 2018 szeptemberében megnyitottuk a Denti implantátumokra rögzülő fogpótlásokra szakosodott Denti DigiLab fogtechnikai laboratóriumunkat Budapesten a Denti Implant Centerben.

 

Dr Kivovics Péter a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet intézmény igazgatója, címzetes egyetemi tanár, a Gerostomatológia Osztály osztályvezető főorvosának előadásaival és a 3M cég implantációs lenyomatvételi technikák elméleti és gyakorlattechnikai oktatásával 2018. október 26.-án sikeres bevezető tanfolyamot tartottunk Zugló fogorvosainak és kedves Budapesti Denti implantátumokat felhasználó partnereinknek a digitális fogászati, fogtechnikai labortechnikák alapjairól, a protetikai tervezés, gyártás gyakorlati útmutatóiról.

Denti DigiLab fogtechnikai laboratóriumunkat elsődlegesen nem implantáló, de implantátumon rögzülő fogpótlásokat készítő fogorvosok részére ajánljuk ezért havi rendszerességgel kiscsoportos tanfolyamokat tartunk.

Tanfolyamunkkal kapcsolatos érdeklődése esetén kérem, keresse fel a http://dentiimplantcenter.hu/tanfolyamok-fogorvosoknak/ oldat, vagy jelentkezzen be egy személyes látogatásra Denti DigiLab fogtechnikánkra, hozza el saját lenyomatát és lenyomatának scannelését követően (40 másodperc) részletesen bemutatjuk a digitális tervezés adta előnyöket, lehetőséget!

 

CAD-CAM technológiával készült abutmentek előnyei:

 • Páciensre/személyre szabott tervezés  > egyedi szögeltérések, maximális abutment magasságok)
 • A gingiva vonal és megtámasztás ideális > slim váll kialakítás fémkerámia korona, híd pótlás esetében
 • Ragasztási felület optimális > implantátum fejrész felületkezelése
 • Szóló implantátumnál elfordulás biztos geometria > stiftek kialakítása
 • Tengelykorrekció 25 fokig
 • Több implantátum párhuzamosságának egyszerű beállítása
 • Feszülés mentes vázkészítés > egyidejű váz és abutment tervezés
2
3

A Denti DigiLab fogtechnikai laboratóriumunk elsődlegesen egyedi, személyre szabott Denti implantátumfejeket ajánl a gyári implantátumfejek költségén, maximális elhorgonyzást (tökéletes párhuzamosság és maximális implantátumfej magasság) és terhelhetőséget biztosítva a protetikai felépítmény és a 2 fázisú implantátum között.

Digitális technika előnyei

 • Nem okoz problémát a gyári fejrész kiválasztása > egyedi, személyre szabott szögeltérések
 • Egyedi, igényre szabható fejrészek készíthetőek
 • Fogorvos számára leegyszerűsíti a munkát ( lenyomat, majd vázppróba)
 • Költsége megegyezik a gyári fejek belekerülési költségével
 • Digitálisan tervezhető és látható is az eredmény > fogorvos email/interneten keresztül megnézheti, de akár korrigálhatja is a véglegesített tervezést „gyártás” előtt (nyílt ExoCad rendszerrel dolgozunk)

Érdeklődés, bejelentkezés fogtechnikai próbamunkára az info@dentiimplantcenter.hu email címünkön vagy a 06205500942 telefonszámon!

Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Slide 4
Slide 5
Slide 5
Slide 5