Fogsorrögzítés

Büszkék vagyunk, hogy a Denti Implant Center Magyarországon az elsők között vezeti be az Érték és Minőség Nagydíj kitüntetett Fixfogsor Protézisrögzítés-rendszer miniimplantátumokat.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat címeit idén első alkalommal adták át ünnepélyes keretek között a parlament felsőházi termében, 2018. szeptember 11-én. A cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

Napjainkban a fogászati kezelések terén az implantátumok használata egyre népszerűbb. Az idősebbeknél viszont az ilyen beavatkozások akadálya lehet a csontok jelentősen leépülése. Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntetett protézisrögzítési eljárása azok számára jelenthet megoldást, akiknek teljes kivehető protézist hordanak évek óta, de elégedetlenek a fogsor stabilitásával, vagy most először van szükségük teljes kivehető fogsorra, de vagy anyagi okok, vagy a csontleépülés mértéke miatt nem engedhetik meg az implantátumon rögzülő fix hídpótlást.

Az eljárás során a fogsor a kifejezetten erre a célra továbbfejlesztett mini implantátumok segítségével kerül rögzítésre, így olyan stabilitást ér el, hogy nem kell sem ragasztani, sem attól tartani, hogy elmozdul, vagy kiesik a szájból.

Az eljárás több innovációs fejlesztést is tartalmaz, amely elsősorban az implantátumok kialakítását érinti. Az eljáráshoz alkalmazott speciális implantátumok kifejlesztése a DenTi System Kft. több, mint 36 éves fejlesztési-gyártási múltjára alapozva valósult meg Prof. Dr. Vajdovich István, az orvostudományok kandidátusa, címzetes egyetemi docens és Dr. Szabó László a Fixfogsor Rendelők alapító igazgatója, fogsorrögzítési specialista vezetésével.

Ha szeretne többet megtudni a Díjnyertes FIXFOGSOR® Protézisrögzítési eljárásról, akkor hívja fel rendelőnket!: 06 20/5500942